tisdag 20 oktober 2009

tisdag


Proppmätt från middagen. Torsk, potatis och äggsås. Det var gott! Jag har packat ner lite av mina kläder idag och imorgon ska jag fortsätta med städningen av mitt rum.

Idag var det 3:e dagen jag avknar upp med svullna ögon. Det är inte lite svullna heller så jag måste lägga is på tills de lägger sig någorlunda. Ringde läkarhuset också för att boka en tid hos hudläkaren men behövde remiss som jag anade men jag fick en tid på vårdcentralen nästa fredag. Bättre det så jag blir iväg skickad till någon duktig hud specialist. Jag måste verkligen få hjälp med min hud i ansiktet, kan inte vara 21 år och få så mycket finnar på hakan som en 15 åring så fort jag ska ha mens eller i vanliga fall. Behöver egentligen prata med en doktor om min mage också så jag får ringa upp dom imorn och säga de.
När jag ändå var i full gång med samtal så ringde jag Frisör centrum för bokning av slingor men dom vägrade svara så på dom imorgon igen.
Jag vill ha snö. Riktigt mycket snö så det knakar under fötterna. Inge slask utan bara vit snö. Det kommer nog bli en kall vinter i år tror jag.
Snart kommer julen och det är så mycket mysigare med snö då!
Åh nu får jag en sån där mys jul känsla, det luktar sådär gott, typ ny tända ljus. De är varmt och skönt inomhus och kallt och burrigt ute. Ge oss snö i vinter. Amen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade