fredag 17 juli 2009

en bra men trött dag

Lamporna är nästan tända överallt i lägenheten för jag är ensam hemma och det är lite halv scary. Mogen 21 åring(snart). Men jag tycker mörkret kan vara lite läskigt ibland och jag vet att jag inte är ensam.
Idag åkte jag och becka till skärholemn för att hon ville löpa ett par skor som jag har i svart men dom fanns inte så hon köpte bruna och jag som inte ens skulle handla nåt kom också hem med ett par likadana. FETT med snygga yaaooo! Växlade in mina sista lira som jag hade kvar från resan, det blev 466 kronor, tack för kaffet. Bättre än ingenting.
Micke och kadde kom och hämtade oss och vi lämnade av kadde hemma en snabbis och vi andra drog till rönninge pizzeria och käkade oss propp mätta, jag fattar inte varför jag inte kan sluta äta när jag är mätt??!?! mysterium......elleeeer
Jag och beckisen drog hem, chillade, jag plockade undan lite här hemma, det ser fortfarande för jävligt ut. Ska fortsätta imorn eller lite ikväll. Roligare och vakna upp till hel städat.

Jag trodde minsann att jag skulle somna fett tidigt idag men icke, här sitter man, Kom precis hem från södertälje. Träffade på salli och laura i centrum när jag följde becka tilll bussen. Sandy kom och vi körde till s-tälje och släppte laura sen hem. Tack för road tripen.

Shit, jag kollade just upp på diskbänken.. en pizza kartong, fem glas, cola flaska och en kopp med gammal yoghurt i. Smarriiigt och väääldigt fräscht. Ska jag eller ska jag inte? varför har jag ingen ros här så jag kunde dra blad och se hur jag ska göra... hahaha shit nu är jag väldigt cp trött här asså.
Sov carro, pussen då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade